CLIxOER Launch Event (Mumbai)

As part of Connected Learning Initiative (CLIx) several digital interactive resources were developed. We had committed ourselves to release all these resources, which have won international accolades, under open licenses as open educational resources (OER) for wider dissemination so that anyone can use, share, remix and adapt to their own context.

Agenda

11:30 AM - 12:30 PM Friday Dec 06, 2019 Old Conference Hall, TISS, Mumbai

Time (minutes)	Event	Speaker
11:30 - 11:35 (5min)	CLIx movie	
11:35 - 11:38 (3min)	Welcome note: Introduction to CLIx & OER	Prof. Padma Sarangapani
11:38 - 11:42 (4min)	What are CLIx OERs?	Dr. Nishevita Jayendran
11:42 - 11:45 (3min)	Launch of CLIxOER website by unveiling e-curtain	
11:45 - 11:50 (5min)	Guest Address	Prof. Shalini Bharat
11:50 - 11:55 (5min)	Guest Address	Mr. Satyajit, TataTrusts
11:55 - 12:10 (15min)	CLIx Research presentation	Dr. Meera Chandran
12:10 - 12:15 (5min)	Guest Address	Prof. Nagarjuna G
12:15 - 12:20 (5min)	Vote of thanks	Dr. Nishevita Jayendran

There will also be an open exhibit and demo stalls for attendees and the larger TISS community to play with and explore OERs.

Audience: CLIx partners, TISS faculty and students, school teachers etcetera.

For any further details please contact:

poonam.sachdev@tiss.edu sayan.b@tiss.edu